pondelok 9. marca 2015

Facts about us - part 1

Ahoj! Po dlhom premýšľaní či budeme pokračovať s blogom alebo nie, sme dospeli k záveru, že pokračujeme a vymýšľame nové veci a články, s ktorými by sme sa s vami radi podelili. Obe sledujeme pár blogov a máme radi keď o blogerkách vieme čo najviac, preto sme sa rozhodli že vám napíšeme pár faktov o nás aby ste nás lepšie spoznali. Takže začnem:



1. Som lenivá
Listujem strany školských kníh , samozrejme na poslednú chvíľu , a sama seba sa pýtam: Prečo som nezačala skôr?!..
Toto si vždy vyčítam, ale pri následujúcej ( podobnej ) situácii sa zachovám rovnako...
Taktiež milujem poriadok, ale nenávidím upratovanie (napodiv upratujem dosť často). Alebo ak na niečo nedotiahnem, nepotrebujem to.


2.Volám sa ako moja mama..
..čo mi aj celkom vadí, meno Zuzana (tak sa volám) sa mi inak  páči, ale nepáči sa mi, že sa tak voláme obidve- ja a moja mama. Keď niekto povie Zuzka, otočíme sa obidve..Ani vlastne neviem prečo, ale dosť mi to vadí, ale čo už narobíš...



3. Neviem povedať nie,
a ak áno, tak veľmi ťažko. Nerada totiž ubližujem ľuďom, a také jasné "nie", teda aj odmietnutie vie ublížiť. Je to nevýhoda, ale svedomie mi to nedovolí ;)



4. Milujem dva a pol chlapa

Ten pocit, keď je večer a ja už nič nemusím robiť, teda vlastne nemám čo robiť. Kukám dva a pol chlapa :) samozrejme, že najtop hlášky sú s Charlie Sheenom...najlepšie keď to pozerám okolo jedenástej večer, všetci už spia, a ja sa začnem na tom smiať :D


5. Neznáášam pavúky!
Aj sa ich najviac bojím! Teda, nie doslova, viem že mi nič neurobia..také odporné hnusné pavúky...fuj...ale tiež sa priznávam že som ešte nikdy žiadneho nezabila :D vkuse kričím na mamu, ak nejakého uvidím, nech ho zabije ona. Na moje šťastie, už dávno som žiadneho nevidela ..

To bolo odo mňa na dnes všetko :) ak by vás ešte niečo zaujímalo, kľudne sa spýtajte, či už do komentu, alebo na ask :)




Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára